imah > Produk > Komutator

Komutator

NIDE mangrupakeun perusahaan Cina specializing dina produksi jeung suplai rupa commutators. Komutator kami dianggo dina motor DC, motor AC, motor séri, alat-alat rumah tangga, motor, mobil, industri sareng widang sanésna. NIDE gaduh pangalaman anu beunghar dina produksi komutator sareng sistem manajemen anu sampurna. Kami nganggo alat produksi canggih tur pilih bahan baku kualitas luhur pikeun ngahasilkeun rupa spésifikasi motor commutators kayaning tipe hook, tipe alur, tipe datar, jsb, dumasar kana kabutuhan customer. , Pikeun salamet ku kualitas, pikeun ngembangkeun produk anyar jeung ngamekarkeun, urang bakal, sakumaha salawasna, ngawula konsumén urang wholeheartedly, sarta warmly ngabagéakeun pamaké anyar jeung heubeul mésér produk urang.

commutator kami utamana hook tipe commutator, slot tipe commutator, tipe datar commutator, jsb tipe séjén commutator ogé bisa ngaropéa nurutkeun sarat ukuran customer. Commutator muterkeun hiji peran rectification, sarta peranna nyaéta sangkan arah arus dina armature pungkal alternatif pikeun mastikeun yén arah torsi éléktromagnétik tetep unchanged.

Komutator kami kualitasna saé sareng harga murah, sareng seueur dianggo dina motor pikeun motor industri, mobil, motor, beca listrik, alat listrik, mobil, motor, mixer, grinders, alat listrik, sareng alat rumah tangga anu sanés. Nurutkeun kana kabutuhan husus konsumén, urang bisa panalungtikan sarta ngamekarkeun produk commutator anyar iraha wae.
View as  
 
16 Bagéan Hight Quality Bagéan Hook Commutator Armature

16 Bagéan Hight Quality Bagéan Hook Commutator Armature

Komutator motor cocog motor AC Tunggal. NIDE commutator nyertakeun rupa-rupa, leuwih ti 1200 tipena béda komutator, kaasup tipe hook, tipe riser, tipe cangkang, tipe planar, mimitian ti OD 4mm mun OD 150mm. The commutators anu loba dilarapkeun ka industri otomotif, parabot kakuatan, panerapan rumah tangga, sarta motors.You lianna bisa sésana assured mésér Single Motor Commutator Pikeun AC Motor ti pabrik urang jeung kami bakal nawiskeun Anjeun pangalusna sanggeus-diobral jasa jeung pangiriman timely.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Perkakas Rumah Tangga Commutator Pikeun AC Motor

Perkakas Rumah Tangga Commutator Pikeun AC Motor

NIDE tiasa ngahasilkeun langkung ti 500 jinis komutator Perkakas Rumah Tangga anu béda. Kami mangrupikeun perusahaan anu khusus dina panalungtikan, pamekaran, sareng produksi komutator pikeun alat listrik, alat kebon, mobil sareng motor, sareng motor pikeun alat-alat rumah tangga. Produk utama nyaéta tipe hook, tipe alur sarta tipe datar commutator.Welcome mun meuli Perkakas Rumah Tangga Commutator Pikeun AC Motor ti kami. Unggal pamundut ti nasabah keur diwaler dina 24 jam.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Single Motor Commutator Pikeun AC Motor

Single Motor Commutator Pikeun AC Motor

Komutator motor cocog motor AC Tunggal. NIDE commutator nyertakeun rupa-rupa, leuwih ti 1200 tipena béda komutator, kaasup tipe hook, tipe riser, tipe cangkang, tipe planar, mimitian ti OD 4mm mun OD 150mm. The commutators anu loba dilarapkeun ka industri otomotif, parabot kakuatan, panerapan rumah tangga, sarta motors.You lianna bisa sésana assured mésér Single Motor Commutator Pikeun AC Motor ti pabrik urang jeung kami bakal nawiskeun Anjeun pangalusna sanggeus-diobral jasa jeung pangiriman timely.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Motor listrik Armature Commutator Pikeun AC Motor

Motor listrik Armature Commutator Pikeun AC Motor

Komutator armature motor listrik ieu seueur dianggo dina sababaraha jinis motor. NIDE Commutators utamana dipaké pikeun commutators rupa spésifikasi dina genep runtuyan motor kandaraan listrik, motor militér, industri jeung pertambangan motor, forklift motors, jarang bumi motor jeung angin motor. Jumlah produk tiasa ngahontal 1.200 sareng seueur deui. Salaku tambahan, urang tiasa ngembangkeun sareng ngahasilkeun sagala jinis komutator anu nyumponan kabutuhan palanggan dumasar kana kabutuhan palanggan. Di handap ieu mangrupa bubuka pikeun Electric Motor Armature Commutator Pikeun AC Motor, Kuring miharep bisa mantuan anjeun hadé ngartos eta.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Hook Motor Commutator Pikeun AC Motor

Hook Motor Commutator Pikeun AC Motor

NIDE ngahasilkeun leuwih ti 1200 ukuran béda tina commutator, panalungtikan ayeuna pikeun ngurangan biaya Anjeun. Kami produsén profésional commutators motor di Cina, nyadiakeun konsumén urang kalawan commutators kualitas luhur sarta prices.Welcome kalapa mésér Hook Motor Commutator Pikeun AC Motor ti kami. Unggal pamundut ti nasabah keur diwaler dina 24 jam.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Blower Fan Motor Commutator Pikeun DC Motor

Blower Fan Motor Commutator Pikeun DC Motor

Komutator motor DC ieu cocog pikeun motor kipas Blower. NIDE mangrupikeun produsén anu khusus dina pamekaran sareng produksi rupa-rupa komutator motor. Pabrik urang aya di Ningbo domestik kawentar, Cina.
Dina produksi, pabrik urang integrates dekade tina pangalaman produksi motor commutator, téhnologi modéren canggih tur téhnologi manajemén. Commutators gaduh spésifikasi lengkep sareng seueur dianggo dina sababaraha alat listrik, mobil, motor, alat rumah tangga sareng motor sanés. Sarta bisa dimekarkeun nurutkeun specifications.The husus customer urang mangrupa bubuka pikeun blower Fan Motor Commutator Pikeun DC Motor, abdi miharep pikeun mantuan anjeun hadé ngartos eta.

Maca deuiKirim surélék Panalungtikan
Komutator buatan China mangrupikeun salah sahiji jinis produk ti pabrik Nide. Salaku profésional Komutator Produsén jeung Suppliers di Cina, sarta kami bisa nyadiakeun layanan ngaropéa tina Komutator. Produk kami disertipikasi CE. Salami anjeun hoyong terang produk, kami tiasa nyayogikeun anjeun harga anu nyugemakeun kalayan perencanaan. Upami anjeun peryogi, kami ogé nyayogikeun kutipan.
  • QR
google-site-verification=SyhAOs8nvV_ZDHcTwaQmwR4DlIlFDasLRlEVC9Jv_a8